Mobilbilder

Hittat lite blandade bilder på mobilen...

Vid övergångsstället vid EM's jobb har de nyligen ställt dit två vakter som ser till att man inte går ut i gatan när det kommer bilar. De arbetar med stolthet och anser att just här är det de som bestämmer och gillar att skrika på folk som gör "fel". Man börja bli rutinerad här i Kina nu och lyssnar inte så mycket på folk när de försöker tillrättavisa en...den kinesiska mening jag använder mest är [Ti bou dong] vilket typ betyder "jag förstår inte/jag pratar inte kinesiska", mycket bra och de flest slutar babbla.


Bilden är tagen från EM's kontor. Lägg märkte till i horisonten där bergen syns, det är inte varje dag de är synliga.


Från EM's kontor igen. Under OS förvandlades the Place till Coca Cola fanzone. Vet inte riktigt vad som hände där men det var tydligen konserter och annat som kineserna verkade uppskatta. Lägg också märke till den gigantiska videoskärmen från ovan.


På IKEA för några veckor sedan. Kineserna sover överallt hela tiden, jag vet faktiskt inte varför de är så trötta. Iaf, på IKEA använder de visningsmöblerna lite annorlunda.


På de flesta mataffärer har de färska (levande) fiskar och skaldjur. De har även dessa sköldpaddor som kineserna gillar att knapra på. Har sett den på restaurang gratinerad med huvud och allt...mums!

0 comments: