Veckans funderingar

Nu veckan har vi skrivit de första kontrakten på försäljning av lägenheten i Malmö. Det som saknas nu är godkännandet från föreningen, sen är allt klart. Planen är att de sista papperna ska skrivas på banken på tisdag, sen är affären klar och är man skuldfri och får lite pengar över, verkligen skönt. Att betala över 40.000 för att lösa våra bundna lån är dock riktigt surt och inget jag visste, en av nackdelarna med bundna lån. Vi måste också flytta de saker vi har på vinden till ett nytt förråd, det sköter Mange med hjälp av lite mutor :)

Det blir nog hyresrätt framöver, tiden då man gjorde snabba klipp på lägenheter är över för den här gången så att hyra känns klockrent.

Hemresan är till 99% spikad till 27 februari, den ska bara bokas. Chinese new year är 14-21 feb och det var lite av en missräkning då jag tidigare hade kollat att den var startade 24 feb. Då hade vi tänkt komma hem båda två, jag för att stanna och EM för att hjälpa till och flytta in i den nya lägenheten (som vi förhoppningsvis har då…). Nu blir det att stanna här och eventuellt ge oss ut på någon resa. Thailand har vi ju inte varit nu när vi varit här och jag är också riktigt sugen på Filippinerna, det skulle vara riktigt gött men vi får se vad som händer och vad vi vill lägga pengar på.

Ikväll blir det middag på Hatsune (sushi) på Sanlitun med några kollegor till EM och några svenska vänner. Vi har parat ihop en kollega till EM med en svensk tjejkompis och nu är de tillsammans. Hoppas man blir bjuden på bröllopet :)

0 comments: