En regnig söndag

Skriver idag från ett regnigt Peking, det har vräkt ner hela dagen vilket lockade ut paraplyförsäljarna. Vi hade egentligen planerat en cykeltur som vi snabbt ställde in. Istället blev det en tur till International Bookstore på Wanfujing för att köpa en guidebok om Seoul. Det är ju dax att åka dit om 1,5 vecka så man behöver kanske läsa på lite.

Igår cyklade iaf jag (Daniel) lite runt i stan. Jag hamnade till slut på Pärlmarkanden där jag köpte nya Mario Kart till Wii och några spel till PSP. Det går ganska bra att cykla här men man får ta det försiktigt då trafiken är ganska oförutsägbar. Men det finns breda cyklebanor nästan överallt men det kan komma bilar, motorcyklar, el-mopeder där oxå, så det gäller att vara med. Då Eva-Maria jobbade till ca 22.00 blev det en sen middag på en uteservering ca 100 meter hemifrån. Läget på vår lägenhet är fantastikt bra!

I fredags var vi och käkade på Assaggi men en del av Eva-Marias kollegor. De har en taktarass där vi satt och eftersom det var ca 25 grader kunde man sitta ute hela kvällen. Kvällen avslutatdes på Face bar.

Ett regnigt Wanfujing

Dans för Samsung på köpcentret Oriental Plaza

Seoul next...

0 comments: