Jahaja, en vecka kvar

Har gar tiden och om en vecka ska jag aka hem och fira pask! Ska bli mycket, mycket markligt att komma hem. Kanns liksom lite som nar man ska ut och resa till ett frammande land, fast det bara ar gamla Sverige som vantar.

Helgen ar lugn, lordagen spenderades med vanner pa Silk market och sedan Yashow. C & D - ni ar inte kloka med era marknader! Men det blev (forstas) shoppat lite, ett par skor och en planbok, och en massa gront te. Konstigt egentligen - att jag kopte en planbok - eftersom jag har ca 3-4 stycken liggande och alltid har mina pengar losa i vaskan. Men den var ju LILA och sa fin (ja, ok, en av de andra planbockerna ar ocksa lila). Fast nu maste jag kopa en ny vaska, eftersom planboken ar sa stor. Stora bekymmer.

Igarkvall var det sa dags for avsked av D som flyttar hem till Sverige pa torsdag! Som vanligt blev det Purple Haze thai, for att dra vidare till Smugglers for att mota upp med resten. Vilken skit-bar det ar, men oj vad kul vi har. The people makes the place.... Efter detta bar det av till Bling for att senare avslutas pa White Rabbit. Faktiskt tiktigt schysst musik pa WR igar. Eller sa ar det jag som har vant mig. Men det var i alla fall inte electro, mer drum n bass.

Makta stolt var jag igar nar D fragade om jag inte kunde ta med kamera, for attt han har blivit bestulen pa sin, och jag faktiskt kom ihag att ta med den! Mindre stolt blev jag nar jag testade den i taxin och insag att batteriet var dott. Sa kvallen i bilder som planen var, det hande liksom aldrig. Har ar i alla fall en kass mobilbild pa middagssallskapet.

So, det var min helg, fullstandigt som vanligt.

(okej, nu ar det ca 30 min senare, och jag lyckas fortfarande inte ladda upp bilden som jag skrev om, jakla SKIT land! Sweden, here I come!)

1 comments:

Åsa sa...

Hey babe! trist med sandstormar kan jag tänka mig.... Hinner vi ses något i påsk? Du får höra av dig när du kommer till stan så ilar jag till dig! Puss och kaka,ska bli skönt att du kommer hem snart!