Hanna in da house

Efter tre harda dagar i Hong Kong kom jag tillbaka till Beijing i fredags natt, hemma vid ett pa natten ungefar. Uppskruvad som en fjader, och kunde inte sova (som vanligt). Klockan sju ringde klockan, da Hanna landade fran Finland! Dalig hosts kanske, men blev inget motande pa flygplatsen denna gangen. var tvungen att sova liiiite i alla fall.

Forst fick Hanna sova lite, sen var vi pa polisstationen och registrerade henne som de laglydiga vi ar. Efter det var vi och plockade upp min klanning hos skraddaren. Det blev grymt bra! Fragan ar bara nar jag ska fa anvanda den. Bild kommer senare. Efter en liten tur pa Yashow market spanande efter Mulberryvaskor i bra kvalitet, sa blev det en manikyr innan vi drog hem.
Utgang pa kvallen med Lindsie pa Saddle Cantina, och sen den vanliga rundan. Dock med ett litet nytt inslag - Club ZaZou. Aldrig varit dar forut, och det var faktiskt ok!

Nu vantar jag bara att hon ska vakna sa vi kan ge oss av till HouHai for en sondagspromenad och eventuell lunch. Nice i solen, takterrassernas tid ar har.

0 comments: