TV-stjärna

Onsdagkväll åke vi till Shanghai för att Eva-Maria skulle vara med en mode reality show. Programmet påminner om Project Runway och EM skulle vara gästdomare, en chans som man inte kunde tack nej till. Showen var professionell och EM gjorde ett bra jobb även om allt var på kinesiska och det var svårt att hänga med. Även jag fick vara med på ett hörn då jag satt i publiken och fick rösta på de kläder vi tyckte var bäst. Vi fick instruktioner på kinesiska utan översättning så det blev lite förvirrande när det var dags.

Vi hann även med att se lite av Shanghai som är i världens blickfång nu när det är World Expo. En promenad längs the Bund och en middag i Xintiandi. Jag gillade inte Shanghai när jag var där för mer än 2 år sen men man måste undvika de värsta turistfällorna och veta var man ska så är det en riktigt schysst stad. Dock en stor kontrast till Peking som inte känns lika hippt och är i det närmaste folktomt i jämförelse.

Igår hade vi hej då middag för Sissel (EMs kollega) som också slutar och flyttar hem till Norge. En ganska lugn kväll med trevligt sällskap.

Idag ska det bli 34 grader och det är dags att ge sig ut på shoppingrunda innan kvällens övningar börjar som kommer sluta sent då det är Champions League finalen vilken börjar 02.45.

Hår och smink innan det är dags

The runway

Domarpanelen, EMs kollega, en designer från Taiwan och en kinesisk supermodell

Glada leenden när det var färdiginspelat

Hittade denna utanför studion...bara i Kina...

Shanghai skyline, helt ok men inte som i HK

The Bund

0 comments: